Magentazorg Magentazorg

Magentazorg verleent zorg aan ouderen in de regio Noord-Kennemerland. Van thuiszorg tot revalidatiezorg en verpleeghuiszorg. Elke dag zetten ruim 1.600 medewerkers zich in om de kwaliteit van leven van kwetsbare ouderen te ondersteunen. Bij Magentazorg werken we met ons hart. Samen met de cliƫnt, familie en vrijwilligers geven we kleur aan de zorg. Hoe onze organisatie precies in elkaar zit? Dat lees je op onze website.

 

0-36

Open sollicitatie


Werken in de zorg maar ben je jouw vacature hier nog niet tegen gekomen? Meld je dan aan voor onze Talent Pool!

Bij Magentazorg zijn wij continu in beweging, waardoor ons vacature aanbod iedere dag verandert. Staat de vacature die je zoekt niet online maar wil je toch graag bij ons werken of stagelopen? Geen nood! Wij zijn altijd op zoek naar talent, en niet al onze openstaande (stage) vacatures staan op onze website. Stuur ons dus vooral een open sollicitatie en kom zo terecht in onze Talent Pool.

Upload je CV en je motivatiebrief. Het is belangrijk om in je sollicitatiebrief aan te geven:

  • Waarom je in de zorg wil werken;
  • Waarom je graag bij Magentazorg wil komen werken;
  • Welke functie je wil uitoefenen;
  • Voor welke locaties je openstaat;
  • Wanneer je beschikbaar bent.

De procedure
Als wij je open sollicitatie ontvangen, dan kijken wij bij het team dat zich bezighoudt met jouw vak- of interessegebied of er op dat moment een geschikte vacature is of binnenkort ontstaat. In dat geval nemen wij contact met je op. Is er geen geschikte vacature, dan is het mogelijk dat wij jouw brief nog gedurende een aantal maanden bewaren. Ontstaat er binnen die periode alsnog een geschikte vacature, dan nemen wij contact met je op. Wegens privacy redenen verwijderen wij jouw gegevens na 6 maanden.

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]
Locatie:
Alkmaar



Contactpersonen:
Steven de Boer
tel.: 0651730481

Bedrijfspagina:
http://www.magentazorg.nl