Magentazorg Magentazorg

Magentazorg verleent zorg aan ouderen in de regio Noord-Kennemerland. Van thuiszorg tot revalidatiezorg en verpleeghuiszorg. Elke dag zetten ruim 1.600 medewerkers zich in om de kwaliteit van leven van kwetsbare ouderen te ondersteunen. Bij Magentazorg werken we met ons hart. Samen met de cliënt, familie en vrijwilligers geven we kleur aan de zorg. Hoe onze organisatie precies in elkaar zit? Dat lees je op onze website.

 

8

Vakantiemedewerkers in de zorg


MZ25/24

Ben je bezig met je opleiding binnen de zorg en wil je tijdens de vakanties een goedbetaalde baan? Bij Magentazorg kunnen wij jouw hulp goed gebruiken. Intramuraal, extramuraal of bij de revalidatie, samen met jou kijken we wat mogelijk is!

Jouw baan
"Hey daar! Op zoek naar een leuke vakantiebaan waar je écht het verschil kunt maken? Als vakantiekracht kun je al jouw kennis en vaardigheden vanuit je opleiding in de praktijk brengen. Je gaat aan de slag met het ondersteunen van mensen met lichamelijke of geestelijke uitdagingen bij allerlei dagelijkse activiteiten. Van helpen bij opstaan en naar bed gaan tot het bieden van persoonlijke verzorging. Ook krijg je de kans om mee te werken aan medische zaken zoals medicijngebruik. Een geweldige manier om waardevolle ervaring op te doen en tegelijkertijd iets te betekenen voor anderen.

Natuurlijk houden wij rekening met jouw vakanties, samen kijken we naar een geschikt rooster waar iedereen blij van wordt!

Wat ga je verdienen?
Op basis van wat jij al hebt geleerd word jij ingeschaald. Je kan hierbij een salaris verwachten tussen € 14,29 en € 15,76 bruto per uur. Uiteraard krijg jij ook een reiskostenvergoeding volgens de cao VVT

Wie ben jij?
Jij hebt minimaal het eerste leerjaar afgerond van de opleidingen verzorgende-IG, MBO-V of HBO-V! Heb jij op school al geleerd over het delen van medicatie? Alleen maar beter! Uren zijn in overleg, ga daarvoor in gesprek met de betreffende manager.

Vijf redenen waarom jij deze zomer bij Magentazorg aan de slag wilt:

  • Bewoners zijn altijd blij met jouw komst en je krijgt er veel waardering voor terug.
  • Het is goed voor je portemonnee! Een vakantiebaan in de zorg is één van de bestbetaalde vakantiebanen die er is.
  • Het staat goed op je CV! Je doet unieke werkervaring op. Wat jij leert tijdens jouw studie mag je bij Magentazorg in praktijk brengen onder begeleiding van experts.
  • Je bouwt tijdens je werk persoonlijke contacten op met collega's en bewoners. Handig voor jouw toekomstige carrière.

Enthousiast?
Direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatieknop hieronder. Wacht niet langer en reageer!

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]
Locatie:
Alkmaar



Contactpersonen:
Steven de Boer
tel.: 0651730481

Bedrijfspagina:
http://www.magentazorg.nl