Magentazorg Zorg aan huis

Magentazorg verleent zorg aan ouderen in de regio Noord-Kennemerland. Van thuiszorg tot revalidatiezorg en verpleeghuiszorg. Elke dag zetten ruim 1.600 medewerkers zich in om de kwaliteit van leven van kwetsbare ouderen te ondersteunen. Bij Magentazorg werken we met ons hart. Samen met de cliënt, familie en vrijwilligers geven we kleur aan de zorg. Hoe onze organisatie precies in elkaar zit? Dat lees je op onze website.

 

12-36

VPT Medewerker


ZAH57/24

Heb jij een hart van goud en een passie voor het ondersteunen van mensen in hun eigen huis? Ben je op zoek naar een baan waarin welzijn centraal staat? Dan ben jij de perfecte match voor ons team in de regio Bergen, Uitgeest, Castricum, Heiloo, Alkmaar, en Heerhugowaard! Het VPT team is op dit moment hard aan het groeien. We zijn daarom op zoek naar nieuwe medewerkers. Wil je deze functie combineren met je huidige functie? Ook dit behoort tot de mogelijkheden.

Jouw baan
Als medewerker volledig pakket thuis ga je bij mensen thuis langs om hen te ondersteunen bij huishoudelijke taken, persoonlijke verzorging en het structureren van hun dag. Dit betekent dat je een veelzijdige rol vervult. Je helpt niet alleen met opruimen en schoonmaken, maar ook met aankleden, koken, afwassen en nog veel meer. Het belangrijkste is dat je tijd maakt voor welzijn, zoals samen een kopje koffie drinken, een maaltijd bereiden of een uitstapje naar de kapper. Je volgt het ondersteuningsplan van de cliënt nauwgezet en rapporteert daarover. Als vertrouwd gezicht ben jij er om ervoor te zorgen dat onze cliënten comfortabel en gelukkig thuis kunnen blijven wonen. Bovendien ben je alert op veranderingen bij de cliënt en denk je, indien nodig samen met de coördinator na over mogelijke oplossingen.

Wie ben jij? Jij...

  • wilt je inzetten voor het welzijn en kwaliteit van leven bij de client thuis en diens netwerk
  • bent een energieke aanpakker en beschikt over goede sociale vaardigheden
  • kunt uitstekend zelfstandig werken én samenwerken met de client, diens netwerk, je collega's en vrijwilligers
  • bent ook op feestdagen en in het weekend beschikbaar
  • beschikt over een rijbewijs en auto

Wat bieden wij?

  • een boeiende én betekenisvolle baan, minimaal 12 uur met de mogelijkheid tot 36 uur. Dit gaat in overleg met jou
  • een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband
  • een fijne werkomgeving, een leuk team en flexibele werktijden
  • mogelijkheid om opleidingen te volgen, ruimte om te ontwikkelen en te groeien; zowel persoonlijk als professioneel
  • een salaris van minimaal € 2.414,- en maximaal € 3.003,- bruto per maand bij een volledig dienstverband (FWG 25) afhankelijk van je opleiding en ervaring
  • aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden; waaronder verlofdagen sparen, 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Ontdek je mogelijkheden bij Magentazorg!
Magentazorg heeft een glasheldere missie: elke dag goede zorg verlenen aan al onze cliënten. En dat doen we samen, met een warm hart en oplossingsgericht. Korte lijnen, ruimte voor eigen inbreng en de goede sfeer maken jouw werk nóg leuker. Magentazorg investeert graag in jouw (persoonlijke) ontwikkeling en biedt volop studiemogelijkheden en loopbaankansen. Via onze eigen MagentAcademy kun je diverse (zorg)opleidingen volgen terwijl je werkt. De vele trainingen, e-learnings en webinars, kun je online volgen. Hoe leuk is dat? Ontdek de mogelijkheden bij Magentazorg Werken & leren

Direct aan de slag of een keer meelopen?
Direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatieknop hieronder.
Heb je vragen of wil je even sparren? Dat kan! Bel of whatsapp daarvoor met Laura de Jager via (06) 206 076 12. Wacht niet langer en reageer!

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]
Locatie:
Alkmaar



Contactpersonen:
Laura de Jager
tel.: 0620607612

Bedrijfspagina:
http://www.magentazorg.nl