Magentazorg Behandeling en revalidatie

Magentazorg verleent zorg aan ouderen in de regio Noord-Kennemerland. Van thuiszorg tot revalidatiezorg en verpleeghuiszorg. Elke dag zetten ruim 1.600 medewerkers zich in om de kwaliteit van leven van kwetsbare ouderen te ondersteunen. Bij Magentazorg werken we met ons hart. Samen met de cliënt, familie en vrijwilligers geven we kleur aan de zorg. Hoe onze organisatie precies in elkaar zit? Dat lees je op onze website.

 

24-32

Ergotherapeut


BZ60/24

Ben jij opzoek naar een baan als Ergotherapeut waarin jij veel eigen regie krijgt maar waar samenwerking ook hoog in het vaandel staat, lees dan snel verder!

Jouw baan
Ergotherapie Magentazorg is een gezellig, dynamisch en ondernemend team. Ons team bestaat uit 17 jonge en meer ervaren ergotherapeuten. We werken vanuit de GRZ, WLZ en eerstelijn, voornamelijk met de doelgroep ouderen.

Ondanks dat wij een erg zelfstandig team zijn maken wij graag gebruik van elkaars kennis. Het is fijn om met elkaar te kunnen sparren om zo de beste zorg te leveren. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en betrokken collega die het ergotherapieteam komt versterken.

Vanaf 1 december zoeken wij een collega die ons kan ondersteunen in onze intramurale setting voor 4-6 maanden.

Wie ben jij?
JIJ...

  • hebt een diploma ergotherapie en staat ingeschreven in het kwaliteitsregister;
  • bent in het bezit van een rijbewijs en auto;
  • kan zowel zelfstandig als multidisciplinair werken.

Wat bieden wij?

  • Een veelzijdige en uitdagende functie voor 24-36 uur (uren in overleg) in de WLZ.
  • Een tijdelijk contract voor 4-6 maanden
  • Veel opleidings- en ontwikkelmogelijkheden
  • Een fijne werkomgeving en flexibele werktijden
  • Waardering voor jouw inzet met een mooi salaris: afhankelijk van opleiding en ervaring minimaal € 3.504,- en maximaal € 5.029,- bruto per maand bij een volledig dienstverband (FWG 55)
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden; het sparen van verlofdagen, vakantietoeslag 8% en eindejaarsuitkering 8,33%.

Ontdek je mogelijkheden bij Magentazorg!
Magentazorg heeft een glasheldere missie: elke dag goede zorg verlenen aan al onze cliënten. En dat doen we samen, met een warm hart en oplossingsgericht. Korte lijnen, ruimte voor eigen inbreng en de goede sfeer maken jouw werk nóg leuker. Magentazorg investeert graag in jouw (persoonlijke) ontwikkeling en biedt volop studiemogelijkheden en loopbaankansen. Via onze eigen MagentAcademy kun je diverse (zorg)opleidingen volgen terwijl je werkt. De vele trainingen, e-learnings en webinars, kun je online volgen. Hoe leuk is dat? Ontdek de mogelijkheden bij Magentazorg Werken & leren

Direct aan de slag?
Kun je niet wachten om aan de slag te gaan in deze leuke veelzijdige baan? Dan ontvangen wij graag jouw cv en je motivatie. Heb je vragen of wil je weten wat werken bij Magentazorg zo leuk maakt? Neem dan contact op met Linda Hofman, manager eerstelijn behandeling, via (06) 125 973 46 of l.hofman@magentazorg.nl. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]
Locatie:
Alkmaar



Contactpersonen:
Linda Hofman
tel.: 06-12597346

Bedrijfspagina:
http://www.magentazorg.nl