Magentazorg Magentazorg

Magentazorg verleent zorg aan ouderen in de regio Noord-Kennemerland. Van thuiszorg tot revalidatiezorg en verpleeghuiszorg. Elke dag zetten ruim 1.600 medewerkers zich in om de kwaliteit van leven van kwetsbare ouderen te ondersteunen. Bij Magentazorg werken we met ons hart. Samen met de cliënt, familie en vrijwilligers geven we kleur aan de zorg. Hoe onze organisatie precies in elkaar zit? Dat lees je op onze website.

 

4-36

Zelfstandigen in loondienst


ZAH42/24

Ben jij een gepassioneerde zorgprofessional die de vrijheid van zelfstandig werken wil combineren met de zekerheid van een vast inkomen? Als Zelfstandige in Loondienst (ZIL) krijg je de kans om jouw expertise in te zetten binnen verschillende onderdelen van Magentazorg op de momenten die jij kiest, terwijl je geniet van de voordelen van een vast dienstverband.

Wat is Zelfstandig in Loondienst (ZIL)?
ZIL is een contractvorm speciaal voor zorgprofessionals die de voordelen van het werken als zzp'er willen combineren met de zekerheid van een vast salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Dit biedt een stabiele basis terwijl je flexibel blijft in je werkzaamheden.

Voordelen van werken als ZIL'er

  • Vrijheid van een ondernemer, zekerheid van een vast salaris: Je hebt de vrijheid en flexibiliteit van een zzp'er, aangevuld met een vast maandsalaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Flexibel werken: Je kunt je eigen werkdagen bepalen en je werk aanpassen aan je persoonlijke behoeften, zoals de zorg voor je gezin.
  • Variatie en ontwikkeling: Werk bij verschillende onderdelen van Magentazorg, zoals het revalidatiecentrum, verpleeghuizen en in de wijk. Dit biedt mogelijkheden om brede ervaring op te doen en continu nieuwe vaardigheden te leren.

Wat bieden wij?

  • Maatwerk in uren: Invulling van de afgesproken jaaruren is mogelijk.
  • Vast maandsalaris: Minder geregel om zeker te zijn van je inkomsten en je bekwaamheid op orde te houden.
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden: Inclusief vakantietoeslag (8%) en eindejaarsuitkering (8,33%).
  • Ontwikkelingsmogelijkheden: Toegang tot opleidingen, persoonlijke en professionele groei via MagentAcademy.
  • Arbeidsongeschiktheidsverzekering en pensioenopbouw: Via Magentazorg ben je verzekerd en bouw je pensioen op.
  • Direct vast contract bespreekbaar: Mogelijkheid tot een vast contract vanaf de start.

Salarisindicatie

  • Helpende plus: €2339,- tot €3013,- per maand (FWG 30)
  • Verzorgende IG: €2695,- tot €3502,- per maand (FWG 40)
  • Verpleegkundige: €3174,- tot €3848,- per maand (FWG 45)
Quote van een ZIL (verzorgende IG)
'De ene dag 'ren' ik mee met de collega's van de Revalidatie, terwijl ik de andere dag de rust probeer te bewaren op een woning van een verpleeghuis. Deze afwisseling is zo leuk!'

Meer weten?
Kijk hier voor meer informatie over werken als ZIL 

Informatiebijeenkomst
Is deze functie perfect voor jou? Wil je dit direct laten weten? Of heb je Zil om meer informatie te ontvangen en met ons te sparren?
We organiseren regelmatig een informatiebijeenkomst om je te voorzien van alle informatie en antwoorden te geven op je vragen. Wacht niet langer en laat ons weten dat wij niet zonder jou kunnen.

De informatiebijeenkomsten staan gepland op:
24 oktober van 19:00 – 20:30 in locatie revalidatiecentrum Magentazorg, in Oudorp
28 november van 19:00 – 20:30 online via Teams
18 december van 19:00 – 20:30 op locatie revalidatiecentrum Magentazorg, in Oudorp

Meld je hier aan voor een bijeenkomst.

Direct aan de slag?
Wil je direct aan de slag? Klik dan op de sollicitatieknop. Solliciteer nu of laat hier je gegevens achter en dan nemen we contact met je op!

Wacht niet langer en reageer!

Ontdek je mogelijkheden bij Magentazorg
Bij Magentazorg verlenen we elke dag goede zorg aan al onze cliënten, samen met een warm hart en oplossingsgericht. We investeren graag in jouw (persoonlijke) ontwikkeling en bieden volop studiemogelijkheden en loopbaankansen. Via onze eigen MagentAcademy kun je diverse (zorg)opleidingen volgen terwijl je werkt. De vele trainingen, e-learnings en webinars kun je online volgen. Hoe leuk is dat?

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]
Afdeling:
Magentazorg
Oudorperzand

Locatie:
Alkmaar



Contactpersonen:
Simone Munster
tel.: 0613562127

Bedrijfspagina:
http://www.magentazorg.nl