Magentazorg

Magentazorg verleent zorg aan ouderen in de regio Noord-Kennemerland. Van thuiszorg tot revalidatiezorg en verpleeghuiszorg. Elke dag zetten ruim 1.600 medewerkers zich in om de kwaliteit van leven van kwetsbare ouderen te ondersteunen. Bij Magentazorg werken we met ons hart. Samen met de cliënt, familie en vrijwilligers geven we kleur aan de zorg. Hoe onze organisatie precies in elkaar zit? Dat lees je op onze website.

 

20-28

Beeldzorgmedewerker in de wijk


ZAH50/24

Ben jij een verzorgende IG die graag houdt van afwisseling? Heb je zin om in de wijk en via beeldzorg zorg op een nieuwe innovatieve manier te verlenen? En ben je minimaal 18 uur per week beschikbaar? Grijp dan nu je kans en kom werken in ons (beeldzorg)team!!

Jouw baan
Combi wijk en beeldzorg: Als Medewerker Beeldzorg en Verzorgende IG in de Wijk speel je een onmisbare rol in het leveren van hoogwaardige zorg, zowel op afstand als bij cliënten thuis.
Diversiteit: De unieke combinatie zorgt voor afwisseling en biedt jou de kans om zowel je technische als zorgvaardigheden optimaal te benutten.
Beeldzorg: Via moderne technologie ondersteun je cliënten op afstand. Je controleert bijvoorbeeld medicatie, geeft advies en voorlichting, en biedt begeleiding en ondersteuning.
Wijkzorg: Je bent daarnaast actief in de thuissituatie van cliënten, waar je persoonlijke zorg en ondersteuning biedt . Je helpt hen bij hun dagelijkse activiteiten en bevordert hun zelfredzaamheid en biedt zorg.

Wat bieden wij?

  • Een veelzijdige baan en een werkplek in een organisatie die volop in beweging is.
  • Door middel van zelfroosteren invloed op waar en wanneer je werkt
  • We bespreken graag je ambities en kunnen daarop passend opleidingen aanbieden die jouw groei stimuleren.
  • Waardering voor jouw inzet met een mooi salaris: afhankelijk van opleiding en ervaring minimaal € 2.695,- en maximaal € 3.502,- (FWG 40) bruto per maand bij een volledig dienstverband.
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden; het sparen van verlofdagen, 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.

Ontdek je mogelijkheden bij Magentazorg!
Magentazorg heeft een glasheldere missie: elke dag goede zorg verlenen aan al onze cliënten. En dat doen we samen, met een warm hart en oplossingsgericht. Korte lijnen, ruimte voor eigen inbreng en de goede sfeer maken jouw werk nóg leuker. Magentazorg investeert graag in jouw (persoonlijke) ontwikkeling en biedt volop studiemogelijkheden en loopbaankansen. Via onze eigen MagentAcademy kun je diverse (zorg)opleidingen volgen terwijl je werkt. De vele trainingen, e-learnings en Webinars, kun je online volgen. Hoe leuk is dat? Ontdek de mogelijkheden bij Magentazorg Werken & leren - Werken bij Magentazorg

Procedure
Direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatieknop hieronder.
Heb je vragen of wil je even sparren? Dat kan! Bel Debbie Neuteboom (manager wijkverpleging) via (06) 511 202 58.

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]
Afdeling:
Magentazorg
Zorg aan huis

Locatie:
Heerhugowaard



Bedrijfspagina:
http://www.magentazorg.nl